29 november 2018

Dag nr 2

Allmänt

vilken jävla dag säger jag bara! Vi har hållt igång precis hela dagen, men de har varit en grymt kul dag. Började tidigt i morse med möte och gick även igenom en del saker som vi måste veta angående media osv. Sen åkte vi direkt iväg till ett stort vattenland! Så fort vi kom fram så var vi tvungen att byta om till väldigt små speedos, och då menar jag väääldigt små (kändes riktigt obekvämt om jag ska vara ärlig). Vi blev filmade från 2 olika tv-kanaler och även 2 olika tidningar. Dom ställde oss på rad och vi blev filmade och sen togs de bilder i olika grupper medans media valde ut vilka dom ville intervjua. Inte för att låta allt för kaxig men jag var den enda av deltagarna som blev vald att intervjuas av båda kanalerna och magasinerna. Blev faktiskt riktigt glad såklart, för det ser bara bra ut för mig när arrangörerna ser att jag är en utav av dom som blir utvald. Efter att all media var gjord fick vi äntligen lite fritid att latja runt, som barn på nytt. De va så sjukt kul! Jag är ju lite av en adrenalin junkie så detta passade mig perfekt!
 
När vi kom hem på eftermiddagen så hade vi några fria timmar och de kändes som att alla drog till gymmet, ingen ville vara den som bangade, haha. Alla killar här har inte "vältränade" kroppar eftersom det är inget krav för just den här tävlingen. Det är ju som sagt ingen fitness tävling, men dom flesta är väldigt tränade. Jag ligger nog topp 5 formmässigt så jag vill gärna sköta min träning ordentligt så jag inte tappar något av de som jag kämpat för.
 
Sen mot kvällen var det dags för middag och en australiensk BBQ, och OMG va de va gott. Tyvärr så fick jag ju inte äta allt eftersom jag sköter fortfarande kosten, men jag var väldigt nöjd ändå.
 
Vissa valde att gå ut och kika lite på stan efter middagen, men jag och några andra killar blev valda att göra LIVE TV på någon typ av morgonnyheter här i Gold Coast så jag valde att gå hem och lägga mig, för klockan ringer 05:15. Hoppas den kommande dagen blir lika rolig och spännande som denna dag har varit!
 

(null)